Picture uploader not working - Page 3 - Land Rover Forums - Land Rover Enthusiast Forum

Forum Help & Suggestion Center This section is NOT for vehicle technical questions. This section is for problems or suggestions for the forum itself.

Picture uploader not working

Reply

 
 
 
  #21  
Old 11-26-2018, 09:07 PM
Senior Member
Join Date: Dec 2016
Posts: 340
Thanked 21 Times in 21 Posts
Default

Look at that, it worked!

Now I’ll try to do the actual photo upload...
OK, didn’t work by doing “go advanced” and “manage attachments”. Now I’ll try from the “button” again, but do a real photo and not a link...



 
Reply With Quote
  #22  
Old 11-26-2018, 09:08 PM
Senior Member
Join Date: Dec 2016
Posts: 340
Thanked 21 Times in 21 Posts
Default

Wonders of modern technology! Looks like the button it is! Thanks for your patience.
 
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to longtallsally For This Useful Post:
IB Cheryl (11-27-2018)
 
 
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
IB Jose
TEST FORUM
5
11-15-2018 01:09 PM
IB Nolan
TEST FORUM
0
04-11-2016 02:20 PM
IB Jason
TEST FORUM
0
04-11-2016 02:19 PM
ArmyRover
Off Topic
2
02-20-2016 01:30 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Picture uploader not working


Advertising
Featured Sponsors
Vendor Directory

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.