'64 - 109" / '99 - Disco2 Hybrid - Land Rover Forums - Land Rover Enthusiast Forum

Go Back  Land Rover Forums - Land Rover Enthusiast Forum > Land Rover > Other
Reload this Page >

'64 - 109" / '99 - Disco2 Hybrid

Other All other Land Rover vehicles.

'64 - 109" / '99 - Disco2 Hybrid

Reply

 
 
 
  #1  
Old 04-16-2018, 05:58 PM
jeepingpw's Avatar
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Jul 2012
Location: Vernon, B.C. , Canada
Posts: 8
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default '64 - 109" / '99 - Disco2 Hybrid wiring issues

I bought a '64 - 109" that is on a '99 Disco 2 frame/running gear.

Has the Disco 2 dash and wiring harness/computers.

It starts and runs fine.

Has head lights, brake lights and rear tail lights.
Left rear signal light only comes on with 4 Way Flasher.

No front or rear right signals, flashers in fuse panel don't even "click"

Also no front marker lights.

Tach and fuel gauge used to work until you turned on headlights, then they would go out but would work again once headlights were shut off.
Now they both don't work at all.

Now I also get the Transmission "M" & "S" lights flashing when running.
A week ago they didn't come on?

My generic OBD2 reader doesn't work, it only displays "Error"
Its not the reader as it works in my car.

I just ordered a Foxwell OBD2 reader for Land Rover so maybe it will tell me????

Yes, I have checked all fuses and relays, all plug ins in all computers and all grounds.
 

Last edited by jeepingpw; 04-20-2018 at 04:19 PM.
Reply With Quote
Reply
 
 
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Pinky2009
New Member Introduction
0
03-15-2017 11:23 AM
jycsalas
Discovery II
1
05-28-2016 05:13 PM
twaszak
Discovery II
30
05-19-2011 11:26 AM
cygnus
Private For Sale/Trade Classifieds
0
08-08-2007 08:13 AM
TrickyS
New Member Introduction
0
11-18-2006 07:00 PM


Thread Tools
Search this Thread
Advertising
Featured Sponsors
Vendor Directory