Testing forum photo uploader - Page 2 - Land Rover Forums - Land Rover Enthusiast Forum

TEST FORUM RESCTRICTED ACCESS FOR MOD AND IB TESTING OR DELETED THREAD

Testing forum photo uploader

Reply

 
 
 
  #11  
Old 08-01-2018, 08:14 PM
Best4x4's Avatar
Super Moderator
Join Date: Apr 2015
Location: Beaumont, TX
Posts: 3,561
Thanked 496 Times in 442 Posts
Default

When I use the full site on my iPhone 6S Plus it works great, but sometimes I have to hunt down the actual box to make my selections from. Not a big deal as I'm used to it, but apparently other people are having serious issues with the uploader as I've seen several threads where people just give up posting images from their devices.
 
Reply With Quote
  #12  
Old 08-01-2018, 08:36 PM
IB Staff
Thread Starter
Join Date: Jul 2018
Posts: 67
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Thanks for letting me know! Unfortunately it works on our IB computers/devices and a couple of users I asked on the forum had said it worked fine when they last tried it. Unless we can get info from users who are having issues uploading, such as the specific browsers, devices, and internet speeds they have, we won't be able to replicate it on our end

We would need more information currently to send to our tech team for a diagnosis. Do you have any info from users who have said their uploader isn't working?
 
Reply With Quote
  #13  
Old 08-02-2018, 12:37 AM
Best4x4's Avatar
Super Moderator
Join Date: Apr 2015
Location: Beaumont, TX
Posts: 3,561
Thanked 496 Times in 442 Posts
Default

No I asked a few questions, but never really got much info back.
 
Reply With Quote
  #14  
Old 08-02-2018, 11:57 AM
IB Staff
Thread Starter
Join Date: Jul 2018
Posts: 67
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Okay, no worries. We will just keep an eye out for threads about the uploader not working and go from there.
 
Reply With Quote
  #15  
Old 09-08-2018, 06:40 PM
TOM R's Avatar
Super Moderator
Join Date: Mar 2009
Location: south n.j. and ne va.
Posts: 5,642
Thanked 203 Times in 179 Posts
Default


Upload from google cloud was fast using samsung tablet
 
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to TOM R For This Useful Post:
IB Cheryl (09-10-2018)
  #16  
Old 11-13-2018, 09:48 AM
Senior Member
Join Date: Sep 2006
Location: CT
Posts: 3,225
Thanked 141 Times in 121 Posts
Default Still can't post photos.

Almost two months and I still can't post photos. I go to advances, hit manage attachment, drag and drop (no luck) or pick from "device" (no luck), or go to "my albums" (no luck). It doesn't matter if it's a jpeg, png or any of the valid file extensions. Nothing works. No problems on other sites or eBay, fb, or others. JUST HERE. Hit upload, the advanced upload screen disappears and then NOTHING.
 
Reply With Quote
 
 
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
IB Jose
TEST FORUM
5
11-15-2018 01:09 PM
TRIARII
Forum Help & Suggestion Center
7
11-14-2018 01:38 PM
IB Nolan
TEST FORUM
0
04-11-2016 02:20 PM
DuplinDisco
ROAMING WITH FRIENDS
2
02-11-2008 10:11 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Testing forum photo uploader


Advertising
Featured Sponsors
Vendor Directory

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.